Installateur home cinema Aarschot

Altijd gedroomd van een home cinema in je huis voor dé perfecte filmavonden? AVD Solutions tovert jouw thuis in Aarschot om tot een volledige home cinema! Vraag nu een demo aan en test onze video mogelijkheden uit.

✆ 0486 96 19 98Video demo aanvragen

installateur home cinema Aarschot - AVD Solutions

Wat is een home cinema systeem?

Dankzij een home cinema systeem kan je thuis dezelfde belevenis ervaren als in de cinemazaal. Met het voordeel dat jezelf je eigen films kan kiezen en in alle rust de film kan kijken zonder die storende buur met krakende chips, dorito’s, …

AVD Solutions als jouw installateur home cinema in Aarschot

Op zoek naar een totaal home cinema systeem? Met een achtergrond als elektricien is AVD Solutions dé geknipte partner voor jouw totaalinstallatie! 

Wij ontwerpen jouw gedroomde home cinema of installeren een complete multi room audio. Probeer bovendien onze videosystemen of de geluidskwaliteit van onze boxen uit via demo.

Wij adviseren en installeren, zodat jij 100% kan genieten! Een propere afwerking en een hulpvaardige glimlach krijg je er gratis bij. Dat is onze belofte.

Video-installaties van groot en klein formaat

Een televisiescherm of beamer laten plaatsen met een haarscherp beeld? AVD Solutions werkt met een breed gamma aan topmerken zoals Sony, Optoma en Samsung.

Een totaalbeleving met home cinema

Altijd al gedroomd van een eigen home cinema? Haal de popcorn alvast boven! Voor een toegankelijke prijs kan je al een grote tv met surround sound laten plaatsen. Ook handige domotica koppelingen met bijvoorbeeld verlichting of zonwering zijn daarbij zeker een surplus. Vraag ons gerust om advies en wij beloven een heldere offerte!

Van home cinema tot het installeren van een complete multi room audio. Wij zijn dé geschikte partner voor jouw totaalinstallatie. Vraag bovendien een demo aan en test onze videosystemen of de geluidskwaliteit van onze boxen uit!

Op zoek naar een installateur home cinema in regio Aarschot?

✆ 0486 96 19 98Video demo aanvragen

installateur home cinema Aarschot - AVD Solutions

Hoe werkt een home cinema systeem?

Home cinema set: draadloos of niet

Een draadloze home cinema set plaatsen of niet? Meerdere opties zijn mogelijk!

Je kunt kiezen voor een bedrade oplossing waarvan elke luidspreker met afzonderlijke kabels naar de versterker gaat. 

Liever draadloos? Bij een draadloze home cinema set worden de achterste luidsprekers (gebruikt voor de effecten zoals bv. een straaljager die overvliegt, een heel leger soldaten dat komt aangelopen, …) verbonden met de hoofdluidspreker die op zijn beurt dan via een draadloos signaal de achterste luidsprekers aanstuurt. 

Let wel op: een draadloze luidspreker moet wel in een stopcontact worden gestoken. Ook is het zo dat een draadloze opstelling niet dezelfde kwaliteit heeft als een bedrade opstelling. 

Je kan ook voor een hybride oplossing gaan, dit is een systeem waarvan de voorste luidsprekers bedraad aan een versterker is aangesloten en de achterste draadloos verbonden is met de versterker. De televisie/beamer en DVD speler of streamer sluit je aan op de versterker of hoofdluidspreker.

Home cinema set configuraties

Er zijn ook verschillende configuraties mogelijk afhankelijk van de ruimte waar een set gewenst is. Een 3.1, 5.1 en 7.1 zijn de meest voorkomende oplossing terwijl sommige merken ook een Atmos configuratie aanbieden, deze maken gebruik van de ruimte door het weerkaatsen van het geluid op de muren en plafond.


3.1 surround opstelling

Bestaat uit links, rechts en center speaker, de 1 staat voor de subwoofer in de opstelling.Installateur home cinema Aarschot

5.1 surround opstelling

Een surplus op een 3.1 opstelling, er komen twee luidsprekers achteraan bij die zorgen voor de effecten.


Installateur home cinema Aarschot

7.1 surround opstelling

Een surplus op een 5.1 opstelling, er komen twee luidsprekers achteraan bij die zorgen voor extra effecten.


Installateur home cinema Aarschot

Wens je een uitgebreidere opstelling? Dan raden we aan om een afzonderlijke ruimte in te richten voor je home cinema systeem. Let wel op, de meeste streaming diensten ondersteunen op dit ogenblik maximaal een 5.1 opstelling.

Home cinema plaatsen bij jouw thuis in Aarschot? We adviseren je graag!

✆ 0486 96 19 98Home cinema advies

Over AVD Solutions

Een elektricien met een hart voor technologie

Het gezicht van AVD Solutions? Meet en greet Serge Hackselmans! Serge werkte jarenlang als elektricien en liet dan de vonk definitief overslaan naar zijn echte passie: audio, video en domotica systemen. Zijn ervaring als elektricien is dan ook een grote troef bij grotere projecten en totaalinstallaties.

Elke audio, video of domotica installatie wordt onderworpen aan dezelfde vakkundige precisie. Geen losse draadjes, alles wordt netjes afgewerkt. In geval van databekabeling, voorziet AVD Solutions eveneens gepaste kleurcodes.

Een installateur home cinema met een hart voor de klant

Met Serge Hackselmans kunnen klanten rekenen op één aanspreekpunt voor alle video installaties. Wil je bepaalde videosystemen of luidsprekers testen? Serge geeft je oren en ogen de kost via een uitgebreide demo. Daarnaast kan je heel wat domotica toepassingen of de totaalervaring van een home cinema in een demowoning komen beleven.

Neem contact op

Een partner voor jouw totaalinstallatie met een hart voor topkwaliteit

AVD Solutions opteert voor kwaliteitsvolle merken en dat is een bewuste keuze! Een kleine investering of een groter budget? Wij stellen steeds een pakket op maat samen.

Ontdek onze merken

Onze andere diensten

Geluidsinstallatie, video installaties of domotica mogelijkheden gezocht? Met een achtergrond als elektricien is AVD Solutions dé geknipte partner voor jouw totaalinstallatie! Wij ontwerpen jouw gedroomde home cinema of installeren een compleet domotica systeem voor jouw smart home in Aarschot.

Audio

Geluidsinstallatie gezocht? AVD Solutions spitst de oren voor jouw wensen en plaatst jouw geluidsinstallatie op maat. Vraag nu een demo aan en test de geluidskwaliteit van onze boxen uit!

installateur home cinema Aarschot - AVD Solutions

Domotica

Domotica installateur gezocht? AVD Solutions tovert jouw thuis of kantoor om tot een volledige smart home of smart office! Wij zijn dé geschikte partner voor jouw totaalinstallatie.

installateur home cinema Aarschot - AVD Solutions

Audio, video en domotica systemen voor uw kwaliteitswoning of kantoor in Aarschot. Welkom bij AVD Solutions!

installateur home cinema Aarschot - AVD Solutions

AVD Solutions
Installateur home cinema Aarschot

Home cinema plaatsen? Wij adviseren en installeren, zodat jij 100% kan genieten! Een propere afwerking en een hulpvaardige glimlach krijg je er gratis bij. Dat is de belofte van onze installateur home cinema.

AVD Solutions
BE 0886.910.392

Kievitstraat 7
2990 Wuustwezel

0486 96 19 98
✉︎ info@avdsolutions.be

Op zoek naar een installateur home cinema in Aarschot?

Video demo aanvragen


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x