Geluidsinstallatie Mechelen

Op zoek naar een geluidsinstallatie in Mechelen?
AVD Solutions spitst de oren voor jouw wensen en plaatst jouw muziekinstallatie op maat. Vraag nu een demo aan en test
de geluidskwaliteit van onze boxen uit!

✆ 0486 96 19 98Geluidsinstallatie demo aanvragen

geluidsinstallatie Mechelen

Geluidsinstallatie gezocht?

AVD Solutions - jouw partner voor jouw audio installatie in Mechelen

Zoek je een installateur voor audio, video of domotica toepassingen in je woning of zaak? Met een achtergrond als elektricien is AVD Solutions de geknipte partner voor jouw totaalinstallatie.

Wij ontwerpen jouw gedroomde home cinema of installeren een complete multi room audio. Een propere afwerking en een hulpvaardige glimlach krijg je er gratis bij. Dat is onze belofte.

Wil je de geluidskwaliteit van onze boxen uitproberen en vergelijken? We hear you! Onze audio en videosystemen kunnen in een demo uitvoerig getest worden. Wij adviseren en installeren, zodat jij 100% kan genieten!

Kom onze audio installaties testen

Geluidsinstallaties met superieure audiosystemen

Wil je graag plafondspeakers laten plaatsen of ben je op zoek naar een voorversterker? AVD Solutions is dealer van Yamaha en werkt verder met gerenommeerde merken als Bowers & Wilkins, Apart Audio en Triad. Zo worden je oren steeds verwend met een geluidsinstallatie van topkwaliteit.

Ontdek al onze topmerken

Geluidsinstallaties met audio domotica koppelingen

Als domotica specialist voorziet AVD Solutions eveneens tal van koppelingen met audio. Via multi room audio kan je bijvoorbeeld efficiënt per ruimte de gewenste audio bepalen. Ook omroepsystemen op scholen of werkplaatsen kunnen gerealiseerd worden.

Een geluidsinstallatie kopen in Mechelen?

info@avdsolutions.beMeer informatie ontvangen

geluidsinstallatie Mechelen

Audio installatie voor uw kwaliteitswoning & kantoor

Op zoek naar een audio installateur om een surround systeem in je woning in Mechelen te laten plaatsen? Een audiospecialist die zich buigt over de professionele audio in je zaak, school of congresruimte? 

AVD Solutions brengt kraakheldere sounds in je leven!

Geluidsinstallatie, video installaties of domotica mogelijkheden gezocht? Met een achtergrond als elektricien is AVD Solutions dé geknipte partner voor jouw totaalinstallatie!

Wij ontwerpen jouw gedroomde home cinema of installeren een complete multi room audio. Probeer bovendien onze videosystemen of de geluidskwaliteit van onze boxen uit via demo.

Een conferentiesysteem voor op kantoor in Mechelen? 

Een specialist op het gebied van Congres audio? Dat is AVD Solutions! Bij AVD Solutions rollen we volledig op jouw maat een conferentiesysteem uit. Dat kan gaan van een conferentie microfoon die gekoppeld is aan een centrale beheermodule tot een uitgewerkt voting systeem. Deze audio kan je vervolgens opnemen en online delen.

Tip: wil je een geluidsinstallatie laten plaatsen in je zaak? Check! We bieden je graag de optie aan om een flexibele leasing aan te gaan. Zo kies je na de overeengekomen afbetalingstermijn zelf of je het bestaande materiaal houdt of laat vervangen door de allernieuwste apparatuur.

Over AVD Solutions

Een elektricien met een hart voor technologie

Het gezicht van AVD Solutions? Meet en greet Serge Hackselmans! Serge werkte jarenlang als elektricien en liet dan de vonk definitief overslaan naar zijn echte passie: audio, video en domotica systemen. Zijn ervaring als elektricien is dan ook een grote troef bij grotere projecten en totaalinstallaties.

Elke audio, video of domotica installatie wordt onderworpen aan dezelfde vakkundige precisie. Geen losse draadjes, alles wordt netjes afgewerkt. Ingeval van databekabeling, voorziet AVD Solutions eveneens gepaste kleurcodes.

Een audio installateur met een hart voor de klant

Met Serge Hackselmans kunnen klanten rekenen op één aanspreekpunt voor alle installaties. Wil je bepaalde videosystemen of luidsprekers testen? Serge geeft je oren en ogen de kost via een uitgebreide demo. Daarnaast kan je heel wat domotica toepassingen of de totaalervaring van een home cinema in een demowoning komen beleven.

Een geluidsinstallatie laten plaatsen? Op zoek naar een installateur voor projectieschermen en videosystemen? Of droom je van een smart home of smart office? Contacteer ons voor een demo of verkennend gesprek!

Neem contact op

Een domotica installateur met een oog voor nieuwe technologietrends?
Een expert in totaalinstallaties van audio en videosystemen?
Dat is de elektrische perfectie van AVD Solutions!

Onze andere diensten

Geluidsinstallatie, video installaties of domotica mogelijkheden gezocht? Met een achtergrond als elektricien is AVD Solutions dé geknipte partner voor jouw totaalinstallatie! Wij ontwerpen jouw gedroomde home cinema of installeren een complete multi room audio. Probeer bovendien onze videosystemen of de geluidskwaliteit van onze boxen uit via demo.

 Wij adviseren en installeren, zodat jij 100% kan genieten! Een propere afwerking en een hulpvaardige glimlach krijg je er gratis bij. Dat is onze belofte.

Domotica

Domotica installateur gezocht? Wij toveren jouw thuis of kantoor om tot een volledige smart home of smart office! Vraag nu een demo aan en test onze domoticasystemen uit!

geluidsinstallatie Mechelen

Video

Ben je op zoek naar een projectiescherm of droom je van een eigen home cinema? AVD Solutions adviseert en installeert. Vraag nu een demo aan en test onze videosystemen uit!

geluidsinstallatie Mechelen

geluidsinstallatie Mechelen

AVD Solutions | Geluidsinstallatie Mechelen

Wij adviseren en installeren, zodat jij 100% kan genieten! Een propere afwerking van jouw geluidsinstallatie en een hulpvaardige glimlach krijg je er gratis bij. Dat is onze belofte.

AVD Solutions
BE 0886.910.392

Kievitstraat 7 
2990 Wuustwezel

0486 96 19 98
✉︎ info@avdsolutions.be

Op zoek naar een geluidsinstallatie in Mechelen?

Demo van jouw geluidsinstallatie aanvragen

Ontdek ons ook op Facebook of LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x