Elektricien Sint-Martens-Latem

Een domotica installateur met een oog voor nieuwe technologietrends?
Een expert in totaalinstallaties van audio en videosystemen?
Dat is de elektrische perfectie van AVD Solutions!

AVD Solutions is jouw elektricien in de regio Sint-Martens-Latem met een passie voor audio, video en domotica

Zoek je een installateur voor audio, video of domotica toepassingen in je woning of zaak in Sint-Martens-Latem? Met een achtergrond als elektricien is AVD Solutions de geknipte partner voor jouw totaalinstallatie.

Wij ontwerpen jouw gedroomde home cinema of installeren een complete multi room audio. Een propere afwerking en een hulpvaardige glimlach krijg je er gratis bij. Dat is onze belofte.

Wil je de geluidskwaliteit van onze boxen uitproberen en vergelijken? We hear you! Onze audio en videosystemen kunnen in een demo uitvoerig getest worden. Wij adviseren en installeren, zodat jij 100% kan genieten!

Vraag hier uw gratis offerteOntdek hier onze merken


Elektricien AVD Solutions te Sint-Martens-Latem

Een elektricien met een hart voor technologie

Het gezicht van AVD Solutions? Meet en greet Serge Hackselmans! Serge werkte jarenlang als elektricien en liet dan de vonk definitief overslaan naar zijn echte passie: audio, video en domotica. Zijn ervaring als elektricien en installateur is dan ook een grote troef bij grotere projecten en totaalinstallaties in de regio Sint-Martens-Latem.

Elke audio, video of domotica installatie wordt onderworpen aan dezelfde vakkundige precisie. Geen losse draadjes, alles wordt netjes afgewerkt. Ingeval van databekabeling, voorziet AVD Solutions eveneens gepaste kleurcodes.

Elektricien AVD Solutions in Sint-Martens-Latem

Een elektricien en installateur met een hart voor de klant

Met Serge Hackselmans als installateur kunnen klanten rekenen op één aanspreekpunt voor alle installaties en technologie. Wil je bepaalde videosystemen of luidsprekers testen? Serge geeft je oren en ogen de kost via een uitgebreide demo. Daarnaast kan je heel wat domotica toepassingen of de totaalervaring van een home cinema in een demowoning komen beleven.

Kom langs voor een gratis test!

Elektricien AVD Solutions Sint-Martens-Latem audio video en domotica

Een noodoproep of een dringende interventie? Ons motto: the show must go on! We verhelpen de storing en brengen indien nodig zo snel mogelijk de nodige technologie en een vervanginstallatie, zodat je geplande event in Sint-Martens-Latem gewoon door kan gaan. 

Tip: wil je een geluidsinstallatie laten plaatsen in je zaak in Sint-Martens-Latem? Check! We bieden je graag de optie aan om een flexibele leasing aan te gaan. Zo kies je na de overeengekomen afbetalingstermijn zelf of je het bestaande materiaal houdt of laat vervangen door de allernieuwste apparatuur.

Als Elektricien werkt AVD Solutions samen met verschillende partners

AVD Solutions opteert voor kwaliteitsvolle merken en dat is een bewuste keuze! Een kleine investering of een groter budget? Wij stellen steeds een pakket op maat samen.


Onze merken:

Contacteer AVD Solutions - jouw elektricien in Sint-Martens-Latem

Wil je graag een geluidsinstallatie laten plaatsen in je woning of zaak? Ben je op zoek naar een installateur voor projectieschermen en videosystemen? Of zet je de stap naar de technologie van een smart home of smart office? 

Contacteer ons voor een demo en een verkennend gesprek!

AVD Solutions

Kievitstraat 7
2990 Wuustwezel

Tel.: 0486 96 19 98
Mail: info@avdsolutions.be


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x