Domotica Schoten

Wil je comfortabel, veilig en energiezuinig wonen en werken? Welkom in de wondere wereld van domotica! AVD Solutions gidst je als ervaren domotica installateur graag naar een domotica systeem voor jouw smart home in Schoten.

✆ 0486 96 19 98Domotica demo aanvragen

domotica Schoten

Wat is domotica? 

Vragen over domotica betekenis? Domotica kan je best zien als een centraal computersysteem waarmee je apparaten aanstuurt. In principe zijn de domotica mogelijkheden eindeloos. Zo kan je bijvoorbeeld je zonwering koppelen aan een weerstation of je verwarming ’s nachts automatisch uitschakelen voor een lager energieverbruik. Via UHF RFID kan je zelfs je elektrische garagepoort vanzelf laten opengaan, zodra je in de buurt van je woning komt. 

Wat zijn de voordelen van domotica? 

Een woning of kantoor met domotica wordt ook wel eens een smart home genoemd. Waarom? Naast de grote voordelen op vlak van leef- en werkcomfort, verhoogt domotica ook je veiligheid en is het energiebesparend. Met behulp van IOT (Internet of Things) kan je alle domotica lokaal of vanop afstand besturen. Om in elke domotica toepassing de beste oplossing te kunnen bieden, werken we met 4 domotica merken: KNX, Teletask, Qbus en Control4.

Maak van je woning in Schoten een smart Home dankzij onze domotica oplossingen:


Veiliger wonen en werken met domotica? Bij ons zit je safe!

Wat betreft de veiligheid, helpt domotica zowel bij inbraak- als brandpreventie

Denk bijvoorbeeld aan een aanwezigheidssimulatie waarbij de binnenverlichting aanspringt, wanneer je niet thuis bent en een ongewenste bezoeker je woning in Schoten benadert. 

Daarnaast kan je via domotica systeem automatisch een elektrisch kookvuur en andere apparaten laten uitschakelen bij het verlaten van je huis.

Energie besparen met domotica? Je smart home installateur adviseert!

Een lagere energiefactuur met domotica? Dat klopt! Je kunt bijvoorbeeld vanop afstand verlichting en audio uitschakelen, maar evengoed de klimaatregeling beheren. Een domotica koppeling aan je verwarming kan je bovendien verbinden met een raamcontact, die de verwarming automatisch uitzet wanneer je een raam opent. Of wat dacht je van bewegingsdetectoren of aanwezigheidsmelders die het licht doven zodra iemand de kamer verlaat? Ideaal om energieverspilling in huis of op kantoor te voorkomen!

AVD Solutions - jouw partner voor jouw smart home met domotica in Schoten

Zoek je een installateur voor audio, video of domotica toepassingen in je woning of zaak? Met een achtergrond als elektricien is AVD Solutions de geknipte partner voor jouw totaalinstallatie.

Wij ontwerpen jouw gedroomde home cinema of installeren een complete multi room audio. Een propere afwerking en een hulpvaardige glimlach krijg je er gratis bij. Dat is onze belofte.

Wil je de geluidskwaliteit van onze boxen uitproberen en vergelijken? We hear you! Onze audio en videosystemen kunnen in een demo uitvoerig getest worden. Wij adviseren en installeren, zodat jij 100% kan genieten!

 Een elektricien met een hart voor technologie

Het gezicht van AVD Solutions? Meet en greet Serge Hackselmans! Serge werkte jarenlang als elektricien en liet dan de vonk definitief overslaan naar zijn echte passie: audio, video en domotica. Zijn ervaring als elektricien is dan ook een grote troef bij grotere projecten en totaalinstallaties.

Elke audio, video of domotica installatie wordt onderworpen aan dezelfde vakkundige precisie. Geen losse draadjes, alles wordt netjes afgewerkt. Ingeval van databekabeling, voorziet AVD Solutions eveneens gepaste kleurcodes.

Een installateur met een hart voor de klant

Met Serge Hackselmans kunnen klanten rekenen op één aanspreekpunt voor alle installaties. Wil je bepaalde videosystemen of luidsprekers testen? Serge geeft je oren en ogen de kost via een uitgebreide demo. Daarnaast kan je heel wat domotica toepassingen of de totaalervaring van een home cinema in een demowoning komen beleven.

Een noodoproep of een dringende interventie? Ons motto: the show must go on! We verhelpen de storing en brengen indien nodig zo snel mogelijk een vervanginstallatie, zodat je geplande event gewoon door kan gaan. 

Ontdek ook onze andere diensten

Geluidsinstallatie, video installaties of domotica mogelijkheden gezocht? Met een achtergrond als elektricien is AVD Solutions dé geknipte partner voor jouw totaalinstallatie! Wij ontwerpen jouw gedroomde home cinema of installeren een compleet domotica systeem voor jouw smart home in Lokeren.

Audio

Geluidsinstallatie gezocht? AVD Solutions spitst de oren voor jouw wensen en plaatst jouw geluidsinstallatie op maat. Vraag nu een demo aan en test de geluidskwaliteit van onze boxen uit!

Domotica Schoten - AVD Solutions

Video

Ben je op zoek naar een projectiescherm of droom je van een eigen home cinema? AVD Solutions adviseert en installeert. Vraag nu een demo aan en test onze videosystemen uit!

Domotica Schoten - AVD Solutions


domotica Schoten - AVD Solutions

AVD Solutions | Domotica Schoten

Wil je graag een geluidsinstallatie laten plaatsen in je woning of zaak? Ben je op zoek naar een installateur voor projectieschermen en videosystemen? Of zet je de stap naar een smart home of smart office met een domotica systeem? 

AVD Solutions, jouw domotica systeem expert in Schoten!

AVD Solutions

Kievitstraat 7
2990 Wuustwezel

Tel.: 0486 96 19 98
Mail: info@avdsolutions.be

Op zoek naar domotica in Schoten?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x