Domotica installateur Oudenaarde

Domotica installateur gezocht? AVD Solutions tovert jouw thuis of kantoor in Oudenaarde om tot een volledige smart home of smart office! Vraag nu een demo aan en test onze domotica mogelijkheden uit.

✆ 0486 96 19 98Domotica demo aanvragen

domotica installateur Oudenaarde

Comfortabel leven met domotica

Automatische rolgordijnen en je favoriete liedje als wekker? Dat klinkt als heerlijk wakker worden met één van de vele domotica systemen. Of bevorder de werkprestaties van je werknemers met intelligente lichtsturing en smart home ventilatieregeling. Voor alle domotica installaties maken we gebruik van de merken Control4, Teletask, Qbus en KNX.

Slimme videofoon

Een andere specialisatie is IP videofonie of videofoon. Via een IP videofonie kan je vanop afstand controleren wie er voor je deur staat en de nodige instructies geven.

Lager energieverbruik met domotica

Efficiënt energie besparen én tegelijk je levenscomfort verhogen? Met behulp van een slim domotica systeem, schakel je van op afstand verlichting, audio en videosystemen uit. Een automatische klimaatregeling voorkomt dan weer dat verwarming ’s nachts onnodig blijft branden. Een duurzame oplossing die werkt!

Op zoek naar een domotica installateur in Oudenaarde?

✆ 0486 96 19 98Domotica demo aanvragen

domotica installateur Oudenaarde

Over AVD Solutions

Een elektricien met een hart voor technologie

Het gezicht van AVD Solutions? Meet en greet Serge Hackselmans! Serge werkte jarenlang als elektricien en liet dan de vonk definitief overslaan naar zijn echte passie: audio, video en domotica systemen. Zijn ervaring als elektricien is dan ook een grote troef bij grotere projecten en totaalinstallaties.

Elke audio, video of domotica installatie wordt onderworpen aan dezelfde vakkundige precisie. Geen losse draadjes, alles wordt netjes afgewerkt. Ingeval van databekabeling, voorziet AVD Solutions eveneens gepaste kleurcodes.

Een domotica installateur met een hart voor de klant

Met Serge Hackselmans kunnen klanten rekenen op één aanspreekpunt voor alle installaties. Wil je bepaalde videosystemen of luidsprekers testen? Serge geeft je oren en ogen de kost via een uitgebreide demo. Daarnaast kan je heel wat domotica toepassingen of de totaalervaring van een home cinema in een demowoning komen beleven.

Neem contact op

Onze andere diensten

Geluidsinstallatie, video installaties of domotica mogelijkheden gezocht? Met een achtergrond als elektricien is AVD Solutions dé geknipte partner voor jouw totaalinstallatie! Wij ontwerpen jouw gedroomde home cinema of installeren een complete multi room audio. Probeer bovendien onze videosystemen of de geluidskwaliteit van onze boxen uit via demo.

Wij adviseren en installeren, zodat jij 100% kan genieten! Een propere afwerking en een hulpvaardige glimlach krijg je er gratis bij. Dat is onze belofte.

Audio

Geluidsinstallatie gezocht? AVD Solutions spitst de oren voor jouw wensen en plaatst jouw geluidsinstallatie op maat. Vraag nu een demo aan en test de geluidskwaliteit van onze boxen uit!

Video

Ben je op zoek naar een projectiescherm of droom je van een eigen home cinema? AVD Solutions adviseert en installeert. Vraag nu een demo aan en test onze videosystemen uit!

Audio, video en domotica systemen voor uw kwaliteitswoning of -kantoor in Oudenaarde. Welkom bij AVD Solutions!

domotica installateur Oudenaarde

AVD Solutions | Domotica installateur Oudenaarde

Wij adviseren en installeren, zodat jij 100% kan genieten! Een propere afwerking en een hulpvaardige glimlach krijg je er gratis bij. Dat is de belofte van onze domotica installateur.

AVD Solutions
BE 0886.910.392

Kievitstraat 7
2990 Wuustwezel

0486 96 19 98
✉︎ info@avdsolutions.be

Op zoek naar een domotica installateur in Oudenaarde?

Domotica demo aanvragen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x