Beamer kopen De Pinte

Ben je op zoek naar een vakman voor de installatie van een videoscherm in je woning of zaak in De Pinte? Wil je een beamer kopen? Of wil je graag een meeting room uitrusten met haarscherpe audio en videoapparatuur voor bijvoorbeeld videoconferenties? Van beamers en projectors tot een complete home cinema, AVD Solutions rolt de mouwen al op voor jouw video-installaties

Beamer kopen of projector laten plaatsen in De Pinte? AVD Solutions, jouw videospecialist!

Voor alle videoprojecties op een afstand van 4,5 meter of kleiner installeren we beamers van topmerken als Ricoh, Sony, Optoma en Nec. Ideaal voor een filmavondje bij je thuis of voor videopresentaties in kleine meeting rooms. In grotere ruimtes zoals congreszalen, cinema’s en aula’s plaatsen we projectoren. Ook wanneer je videomapping wilt toepassen, voorzien we graag de nodige projectoren. 

Beamer kopen? Home cinema laten plaatsen? Dat doe je bij AVD Solutions De Pinte

Tv-scherm of monitor? Video-installaties in De Pinte op jouw maat!

Op zoek naar grote tv-schermen voor thuis of in je zaak? Wil je een beamer kopen? Of wil je een monitor installeren waarop je bijvoorbeeld handig een menu kan displayen? Bij AVD Solutions beschikken we over een ruime ervaring in het plaatsen van videoschermen. Dat kan gaan van de installatie van een plasmascherm tot een compleet videomatrixsysteem. Voor onze video-installaties werken we met televisieschermen en monitors van de merken Sony, Panasonic, LG en Viewsonic. Alle videotoepassingen kunnen we bovendien voorzien van de nodige audio.


Home cinema installateur gezocht in De Pinte? Gevonden!

Beleef je films nóg intenser met een home cinema installatie van AVD Solutions. Heb je een gelimiteerd budget? Voor een toegankelijke prijs kunnen we al een flatscreen met surround systeem plaatsen. Ook via de installatie van een beamer of projector met projectiescherm en audio, bouwen we een unieke home cinema in jouw woning. Wil je voorafgaand aan de installatie de video en audio uittesten? We verwelkomen je graag voor een home cinema demo.

Home cinema met projector en beamer van AVD Solutions

Videoconferentie organiseren? AVD Solutions verzorgt jouw video-installatie in De Pinte!

Wil je een videoconferentie organiseren? Om de videomeeting vlekkeloos te laten verlopen, voorzie je best haarscherpe camera’s, goede speakers en een professioneel projectiescherm. Wij komen met plezier bij je langs en voeren de nodige installaties uit. Met video- en audio-installaties van topmerken als Yamaha, zorgen we voor de professionele omkadering van je videoconferentie. Na de installatie testen we nogmaals alle apparatuur en maken we je wegwijs in het gebruik ervan.

Video conference met projector op een projectiescherm


Audio installateur en video installateur in De Pinte

Ook voor complete audio-video installaties in je woning of zaak, kan je bij AVD Solutions terecht! We zijn onder meer gespecialiseerd in home cinema’s en het inrichten van vergaderruimtes voor conference calls. Wil je een beamer kopen? Kom zeker eens langs voor een test. 

Beamer kopen bij AVD solutions


Over AVD Solutions

Een domotica installateur met een oog voor nieuwe technologietrends?
Een expert in totaalinstallaties van
audio en videosystemen?  
Dat is de elektrische perfectie van AVD Solutions! 

Een elektricien met een hart voor technologie

Het gezicht van AVD Solutions? Meet en greet Serge Hackselmans! Serge werkte jarenlang als elektricien en liet dan de vonk definitief overslaan naar zijn echte passie: audio, video en domotica. Zijn ervaring als elektricien is dan ook een grote troef bij grotere projecten en totaalinstallaties.

Elke audio, video of domotica installatie wordt onderworpen aan dezelfde vakkundige precisie. Geen losse draadjes, alles wordt netjes afgewerkt. Ingeval van databekabeling, voorziet AVD Solutions eveneens gepaste kleurcodes.

Een installateur met een hart voor de klant

Met Serge Hackselmans kunnen klanten rekenen op één aanspreekpunt voor alle installaties. Wil je bepaalde videosystemen of luidsprekers testen? Serge geeft je oren en ogen de kost via een uitgebreide demo. Daarnaast kan je heel wat domotica toepassingen of de totaalervaring van een home cinema in een demowoning komen beleven.

Een noodoproep of een dringende interventie? Ons motto: the show must go on! We verhelpen de storing en brengen indien nodig zo snel mogelijk een vervanginstallatie, zodat je geplande event gewoon door kan gaan. 

Tip: wil je een geluidsinstallatie laten plaatsen in je zaak? Check! We bieden je graag de optie aan om een flexibele leasing aan te gaan. Zo kies je na de overeengekomen afbetalingstermijn zelf of je het bestaande materiaal houdt of laat vervangen door de allernieuwste apparatuur.

Beamer kopen? Contacteer AVD Solutions

Wil je graag een geluidsinstallatie laten plaatsen in je woning of zaak? Ben je op zoek naar een installateur voor projectieschermen en videosystemen? Of zet je de stap naar een smart home of smart office? 

Contacteer ons voor een demo en een verkennend gesprek!

AVD Solutions

Kievitstraat 7
2990 Wuustwezel

Tel.: 0486 96 19 98
Mail: info@avdsolutions.be


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x